Morten Pedersen

Bare enda et Matchwork-nettsted

Maurkontroll: Hvordan bli kvitt maur

En enkel veiledning til maurkontroll – Små sorte maur kan være veldig plagsomme og de kan også være innpåslitne. Jeg har mange ganger vært plaget, og her vil jeg fortelle om noe som har hjulpet meg.

I tillegg til deres individuelle prestasjoner, kan maur også oppnå fantastiske ting i grupper. Å ha dem i rommet ditt er ikke annet enn en irritasjon. Jeg synes det er ekstremt irriterende å se maur over hele benkeplaten midt på morgenen når kjøkkenet ditt er befengt med maur. Ved å bruke de minste sprekker, skaper de forsyningskjeder og kommunikasjonslinjer tilbake til kolonien deres fra et individs hjem.

For å kontrollere maur, må du først finne ut hvordan og hvor de kommer inn i hjemmet ditt. Det er sannsynlig at sporet av maur kommer fra et sted inne i huset . spor dem tilbake til punktet der de kommer inn. Det kan være en lekkasje under vasken. Det kan være fra en sprekk i baksiden av flisen nær disken din. En mulighet er en ufullkommen forseglet vinduskarm. I et hus som det er maur, så fortsett å gå bakover på sporet deres til du finner hvor de kom inn.

Etter etableringen av inngangspunktet inne, må du identifisere inngangspunktet utenfor. Den vanskelige delen er at den utvendige inngangen kan være langt fra den indre inngangen . eller de kan være det samme.

Annen blogg De indre og ytre punktene er de samme hvis de er under en vinduskarm. Lett. Men hvis du eier et murhus, kan de ha tunnelert mellom mursteinene og sidekledningen på hele siden av huset før de fant en velkomstmatte inni. Ideelle steder er der rørleggerarbeid og elektrisk strøm inn og ut av huset!

Når du skal bestemme hvor det ytre inngangspunktet er, se på ytterveggen der de ble funnet inni.

Når disse inngangspunktene er funnet, er det på tide med et fullstendig maurangrep!

Spray rikelig både på innsiden og utsiden av disse inngangene. Sprayen skal sprayes til venstre og høyre, opp og ned, og side til side av punktene for å kontrollere maurene som allerede er der og også for å hindre nye maur i å komme inn. Det er avgjørende å bruke trygge, naturlige produkter for å spraye på disse områdene i tre dager (siden du vil være rundt dem i flere dager), og du vil garantert merke en forskjell.

I alvorlige tilfeller kan flere søknader være nødvendig.


Disse maurene må se etter nye inngangspunkter nå. Pass på å se etter maurstier de første ukene. Hver gang du ser en indikasjon på at maur eksisterer, sikre inngangene og gjenta trinnene ovenfor. Du kan få tips fra Skadedyrhjelp .